Home Despre noi Staff Contact

Premiile de Excelenta Administratie.ro

Conferinţa Naţională de Management Modern în Administraţie


ADMINISTRATIE PUBLICA CENTRALA
ADMINISTRATIE PUBLICA LOCALA
MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iasi

Data publicarii: Joi, 30 Iunie 2016 Alte articole din Companii
 

TotalSoft și Microsoft Azure lansează Charisma Medical Software în SaaS

dragan_liviu.jpgTotalSoft, în parteneriat cu Microsoft, lansează Charisma Medical Software SaaS, o soluție informatică inovativă dedicată clinicilor medicale individuale. Disponibilă în regim software as a service, rulând pe platforma de cloud Microsoft Azure, soluția dezvoltată de TotalSoft permite administrarea unui business medical independent, asigurând gestiunea electronică a fișelor de pacienți, programărilor, consultațiilor și încasărilor, totul corelat cu un sistem de raportare care oferă o imagine completă asupra afacerii.

Produsul se bazează pe experiență TotalSoft în dezvoltarea de soluții software pentru domeniul medical privat și include procesele, funcționalitățile și cele mai bune practici necesare eficientizării activității clinicilor individuale. Soluția poate fi utilizată pe baza unui abonament lunar, fără să presupună costuri de implementare și de infrastructură hardware, și oferă utilizatorilor acces în timp real și complet securizat la datele și fluxurile proprii de lucru.

Charisma Medical SaaS este o soluție compusă din 4 module standard (Clinică, Financiar, Raportare și CAS), prin intermediul cărora activitatea medicală se gestionează în mod integrat cu cea financiară și de raportare către autorități. Avantajele utilizării acesteia se reflectă atât în creșterea calității actului medical, datorită adresării rapide a nevoilor pacienților, cât și într-un control mai bun al afacerii și în creșterea bazei de pacienți.

Charisma Medical SaaS funcționează pe Microsoft Azure, una dintre cele mai avansate platforme de cloud-computing (un sistem care preia nevoile intensive de calcul al calculatoarelor clienților, efectuând procesarea în centre dedicate și returnând direct rezultatele) disponibile la ora actuală. Microsoft Azure asigură o portabilitate, flexibilitate și accesibilitate neîntâlnite la soluțiile software clasice, ce rulează pe tehnica proprie a clientului.

"Lansarea Charisma Medical Software ca serviciu (SaaS) ne permite abordarea unui segment de piață caracterizat prin acces redus la resurse financiare, umane și de infrastructură hardware. În urma parteneriatului cu Microsoft, pentru hostarea soluției în cloud, putem oferi o soluție standard accesibilă clinicilor independente care au buget limitat pentru investiții în IT, însă pot plăti un abonament lunar pentru a beneficia de un sistem specializat" Liviu Drăgan, CEO, TotalSoft.

Charisma Medical Software SaaS aduce încă un beneficiu clinicilor independente: prin intermediul aplicației, utilizatorii pot fructifica parteneriate cu clinici cu specializări complementare sau identice. Astfel, în cazul unor solicitări temporare peste capacitate, utilizatorii Charisma Medical Software SaaS pot accesa resurse suplimentare prin programarea instant a propriilor clienți la specialiști din clinici partenere. În situația în care utilizatorii primesc solicitări pentru servicii medicale care nu se află în lista curentă, pacienții pot fi programați instant la alte clinici care sunt specializate în serviciul medical cerut de către pacienții respectivi. În acest fel, clinicile independente partenere pot asigura suportul necesar propriilor clienți și își pot asigura o bază de venituri care altfel s-ar disipa către alți jucători din piață.

TotalSoft are o experiență de 20 ani în dezvoltarea de soluții medicale pentru domeniul privat, soluțiile sale fiind utilizate astăzi în 18 spitale, 26 laboratoare și 76 de clinici medicale din România.


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !

Alte articole din Companii


 Primaria Giurgiu


Newsletter


Editorial
București - falimentul administraţiei locale
kivu_mircea.jpg
Un editorial de Mircea Kivu, publicat în ziarul "România Liberă" Citeste


Analiza
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. Citeste


Interviu
Luminița Chivu (INCE): "România nu are prea mulți salariați în sectorul public, ci prea puțini în sectorul privat"
chivu_luminita.jpg
Problema României nu este neapărat aceea că sunt prea mulți salariați în sectorul public, ci faptul că sunt prea puțini angajați în sectorul privat și mulți dintre aceștia sunt plătiți cu salariul minim, care este foarte scăzut, a declarat într-un interviu pentru Agerpres, Luminița Chivu, director general al Institutului Național de Cercetări Economice "Costin C. Kirițescu" (INCE), din subordinea Academiei Române. Citeste


Compania saptamanii
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă"
mangalagiu_iulian.jpg
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi", afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. Citeste


Eveniment
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
urbanconcept_2016_1.jpg
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. Citeste

agerpres.ro

Semnal Editorial
Raportul anual Administratie.ro 2015 este acum disponibil pentru descărcare gratuită!
Echipa redacţională a portalului Administratie.ro are plăcerea să anunţe finalizarea Raportului anual pe 2015, o sinteză a celor mai importante evenimente, proiecte şi declaraţii de anul trecut în domeniul administrației publice. Raportul Administratie.ro 2015 a apărut ca rezultat al interacțiunii dintre portalul Administratie.ro și cititorii săi, în covârșitoare parte reprezentanți ai instituțiilor publice din România. Citeste

Vizitatori
counter