Home Despre noi Staff Contact

Premiile de Excelenta Administratie.ro

Conferinţa Naţională de Management Modern în Administraţie


ADMINISTRATIE PUBLICA CENTRALA
ADMINISTRATIE PUBLICA LOCALA
MULTIMEDIA

Centrul Municipal de Colectare Iasi

Data publicarii: Joi, 03 Martie 2016 Alte articole din Companii
 

Cu Gemite - constructii de calitate superioara

gemite.jpgUn million de euro sunt investiti de firma Gemite, in Iasi, pentru realizarea unei noi linii de productie de materiale, destinate in special, lucrarilor de reabilitare a infrastructurii si industriei. Cele doua linii tehnologice ce vor fi puse in functiune initial sunt destinate producerii si ambalarii materialelor monocomponente pulverulente si lichide si a materialelor bi-componente polimero-cementuoase, sau concentrate (de tip aditiv).
Astfel ajung mai aproape de beneficiarii Gemite - societatile de constructii- produse revolutionare, ce ridica mult calitatea lucrarilor.

"Pentru ca a crescut numarului de lucrari si de clienti din Romania, ce prefera materiale Gemite ne-am programat aceasta invetitie ce va insemna in prima faza o productie de 24 de tone/zi. Pozitia strategica la granita UE si accesul la marea Neagra, fac investitia noastra un avantaj din punct de vedere al costurilor de transport, al vanzarilor intracomunitare si al exporturilor catre Ucraina, Rusia si Orientul apropiat", mentioneaza Alexandru Ioan Cotofan - directorul general Gemite.
A doua etapa a investitiei Gemite este o linie destinata producerii de materiale epoxidice.

Clientii Gemite vor avea si avantajul de a primi produsele paletate si foliate, insotite de declaratiile de performanta si de conformitate, in locul comandat, intr-un timp mai scurt.

In ceea ce priveste standardele de calitate, Gemite doreste sa se mentina la acelasi nivel de acum - toate produsele certificate sub standardele armonizate europene, motiv pentru care la intrarea unitatii noi in productie, se va realiza recertificarea. Important este si faptul ca noua unitatea de productie dispune de laboratorul propriu atestat RENAR, pentru testarea si controlul calitatii produselor si pentru emiterea de buletine de incercari, declaratii de performanta si certificate de conformitate.

Investitia Gemite este facuta exclusiv din fonduri proprii, fara aport de capital extern, credite sau alte surse europene, va lansa productia de materiale de reabilitare si de finisare a cladirilor comerciale si rezidentiale.

In perioada 17-19 martie 2016 compania Gemite va participa la lucrarile Conferintei Nationale de Urbanism si Arhitectura "Urban Concept" de la Predeal.

Pentru informatii suplimentare: Dan Tatavu - 0723 523121, www.gemite.ro


Pentru a fi in permanenta la curent cu ultimele noutati si informatii din domeniu,

aboneaza-te gratuit la Newsletter !

Alte articole din Companii
Newsletter


Editorial
București - falimentul administraţiei locale
kivu_mircea.jpg
Un editorial de Mircea Kivu, publicat în ziarul "România Liberă" Citeste


Analiza
Ghid de Reciclare: Reciclarea se învață!
Să recunoaștem, sortarea și reciclarea deșeurilor pe care le generăm acasă nu face neaparat parte din obiceiurile noastre. Pe de altă parte, este un obicei care se cultivă cu mare grijă în țările europene și nu numai. Reciclarea înseamnă un mediu mai curat și reintrarea unor resurse numite materii prime secundare - adică sticlă, hârtie, metal sau textile reciclate - în circuitul economic. Citeste


Interviu
Luminița Chivu (INCE): "România nu are prea mulți salariați în sectorul public, ci prea puțini în sectorul privat"
chivu_luminita.jpg
Problema României nu este neapărat aceea că sunt prea mulți salariați în sectorul public, ci faptul că sunt prea puțini angajați în sectorul privat și mulți dintre aceștia sunt plătiți cu salariul minim, care este foarte scăzut, a declarat într-un interviu pentru Agerpres, Luminița Chivu, director general al Institutului Național de Cercetări Economice "Costin C. Kirițescu" (INCE), din subordinea Academiei Române. Citeste


Compania saptamanii
Iulian Mangalagiu, BRIKSTON: "Vrem ca şi în 2016 să păstrăm ritmul anilor precedenţi, în care am lansat în medie cinci produse noi pe piaţă"
mangalagiu_iulian.jpg
2016 se anunţă un an foarte important pentru compania Brikston din punct de vedere al extinderii gamei de produse, atât prin completarea paletelor de nuanțe și texturi, dar și prin realizarea unor produse noi, care să ofere calitate superioară la prețuri extrem de competitive. "Ceea ce ne interesează pe noi, la BRIKSTON, în primul rând este calitatea crescută. Investim permanent în tehnologie și punem accent crescut pe inovație. Întotdeauna încercăm să fim în poziția consumatorului atunci când acesta își propune să facă o achiziție de materiale de construcții. Este o alegere pe care nu poți să nu o respecți și să o onorezi", afirmă Iulian Mangalagiu, directorul general al BRIKSTON SA. Citeste


Eveniment
Conferinţa Naţională Urban Concept a reunit la Predeal peste o sută de arhitecți și specialiști din domeniu
urbanconcept_2016_1.jpg
Oameni şi Companii, editorul portalulului EuroUrbanism.ro, a organizat în perioada 17-19 martie, la Predeal, cea de-a XVI-a ediţie a Conferinţei Naţionale Urban Concept- dezvoltare urbană modernă în România. Citeste

agerpres.ro

Semnal Editorial
Raportul anual Administratie.ro 2015 este acum disponibil pentru descărcare gratuită!
Echipa redacţională a portalului Administratie.ro are plăcerea să anunţe finalizarea Raportului anual pe 2015, o sinteză a celor mai importante evenimente, proiecte şi declaraţii de anul trecut în domeniul administrației publice. Raportul Administratie.ro 2015 a apărut ca rezultat al interacțiunii dintre portalul Administratie.ro și cititorii săi, în covârșitoare parte reprezentanți ai instituțiilor publice din România. Citeste

Vizitatori
counter